fbpx

Balans, rust en verbinden met andere mensen is wat jij verdient. Het is echt mogelijk, ik voel het in heel mijn lichaam en jij straks ook.

In 2016 woonde ik op een kleine zolderkamer, van 13 m2 meter en een schuin dak. Auw, wat stootte ik vaak mijn hoofd en wat kon ik schelden op die balken!

Voordat ik er woonde lag zelfs de hele tuin vol met tientallen vuilniszakken, want niemand wilde het opruimen. Gelukkig waren die weg toen ik mijn kamer voor het eerst kwam bekijken. Die was zwart, terwijl de muren wit waren. Zo ontzettend deprimerend.

Ik voelde me helemaal alleen, niemand die langs kwam en de enige kans die ik zag was werken als schoonmaker. In de herfst buiten NS-stations schoonmaken en thuiskomen bij ranzige huisgenoten. En schoonmaken? Nee hoor, dat laten we aan Niek over, hij doet het wel.

Wat kon ik slecht met die gasten praten. Ik bleef die nerd van vroeger, waar mensen gebruik van maakte. Ik kon kon niet dieper zinken dan dat.  Ik wilde huilen, maar ik kon niet. Al mijn frustraties waren te erg en ik verlangde naar rust. Maar hoe dan?

Beste foto

Eindelijk wist ik wat ik diep van binnen wilde en dat was mijn grootste doorbraak. Ik kreeg mijn eigen flatje. Nu komen mensen spontaan naar me toe, omdat ze bij me willen zijn en me waarderen. Ze stellen vragen,  willen luisteren en kennen mijn verlangens.

We kennen elkaar beter, we voelen met elkaar mee en ik weet wat ik wil: een echt leven. Mag ik jouw echte leven ook onthullen?

Mijn leven is nog lang niet perfect, maar ik heb balans, rust en voel me verbonden met anderen. Zelfs bij mensen zonder autisme. Nu hopen dat mijn droomvrouw me nog terug wil, onze verlangens verbinden en samenwonen. Dat is wat ik wil: grootst dromen en goed leven.

Ontdek hoe ook jij:

 •  Jezelf gaat vinden
 • Weet wat jou uniek maakt
 • Weet wat je wilt
 • Groots gaat dromen
 • Zelfvertrouwen gaat maken
 • Daar komt, waar je wilt zijn
 • Leeft met voldoening
 • Meer respect krijgt
 • Verbinden met familie, grote liefde en vrienden
 • Geloofd in jezelf

Ik deel mijn grootste geheimen, die mij het verste hebben gebracht en waar ook jij van mag genieten.

Wat jij krijgt voor 67 euro:

 • Het geheim van jezelf vinden
 • Het omarmen van je talent
 • Acceptatie van je denken
 • Acceptatie van je emoties
 • Bonus voor de eerste 10: zes maanden samen verbinden voor je ultieme balans en rust.

Jaaa, dit wil ik 😀

Auti Building logo

We gaan de tijd nemen, want jij wilt beter en fijner leven. Ik garandeer dat jij jezelf hebt gevonden na een half jaar en dat je keuzes makkelijker worden.

Het leven is niet altijd fijn en toch is het mooier dan jij nu denkt. Je gaat je denken begrijpen, je gevoel waarderen en zelfs je toekomst voor je zien. Dat is wat ik jou gun.

Ik zou voor geen goud meer terug willen naar mijn oude leven en jij bent daar super voor, want dan krijg ook jij passie in je leven.

Dus gun ook jij jezelf, andere mensen met autisme en mij het fijne leven?

Auti Building logo