fbpx

Balans en rust is wat ik autistische mensen het meeste gun. Vandaar dat ik autisme coach ben geworden. Mijn begeleiding is online en aan de telefoon, omdat al die andere prikkels zo intens zijn. Dus weg met die overprikkeling en meltdowns.

Autistische drama was mijn begin

In 2016 woonde ik op een kleine zolderkamer, van 13 m2 meter en een schuin dak. Auw, wat stootte ik vaak mijn hoofd en wat kon ik schelden op die balken!

Voordat ik er woonde lag zelfs de hele tuin vol met tientallen vuilniszakken, want niemand wilde het opruimen. Gelukkig waren die weg toen ik mijn kamer voor het eerst kwam bekijken.

Mijn kamer was zwart, terwijl de muren wit waren. Zo ontzettend deprimerend. Ik voelde me helemaal alleen, niemand die langs kwam en de enige kans die ik zag was werken als schoonmaker.

In de herfst buiten NS-stations schoonmaken en thuiskomen bij ranzige huisgenoten. En schoonmaken? Nee hoor, dat laten we aan Niek over, hij doet het wel.

Alles liep fout! Mijn vriezer werd leeggestolen en ik heb al zo veel moeite met koken.

Wat kon ik slecht met die mensen praten. Ik bleef die nerd van vroeger, waar mensen gebruik van maakte. Ik kon kon niet dieper zinken dan dat.  Ik wilde huilen, maar ik kon niet. Al mijn frustraties waren te erg en ik verlangde naar rust.

Autisme coach was nerd

De weg naar rust

Op een dag wist ik eindelijk wat ik wilde en dat was mijn grootste doorbraak. Ik kreeg mijn eigen flatje. Mijn eigen plekje voor rust. Nu heb ik tijd zat om fijne gedachten te maken voor mezelf. Nu coach ik jou daarheen, met fijne begeleiding.

Nu komen mensen spontaan naar me toe, omdat ze bij me willen zijn en me waarderen. Ze stellen vragen,  willen luisteren en kennen nog net niet mijn diepste geheimen.

Goede relaties voor veel energie

We kennen elkaar beter, we voelen met elkaar mee en ik weet wat ik wil: een rustig leven . Wil ook jij een autisme coach die jouw rust gaat geven?

Mijn leven is nog lang niet perfect, maar ik heb balans, rust en ik weet wat ik wil: fijn werken, leven en praten. Je mag bij mij beginnen met ontdekken wie je echt bent.

Ontdek hoe ook jij:

Als jij wil deel ik mijn grootste geheimen over autisme. Die geheimen hebben mij het verste gebracht en nu mag ook jij ervan genieten.

Autisme coach voor mooie resultaten voor 0 euro:

  • Positief worden over autisme
  • Zelfvertrouwen als vaardigheid
  • Een jaar lang elke week een telefoongesprek
  • Overprikkeling voorkomen
  • Meltdowns zijn verleden tijd
  • Zien hoeveel er goed gaat

Jaaa, dit wil ik 😀

Auti Building logo
  • Anonieme referentie:
  • Ik was hard aan het werken om mijn omgeving tevreden te houden
  • Nu ik alles van me afschrijf zie ik pas vooruitgang
  • Ik ben meer mezelf en vooral veel rustiger
Tijd als bondgenoot bij autisme

We gaan de tijd nemen, want jij wilt denk ik meer rust en energie in je leven. Over een jaar heb je een gemakkelijker leven met autisme. Dat beloof ik je plechtig.

Het leven is niet altijd fijn en toch is het mooier dan jij nu denkt. Je gaat je leven goed kunnen regelen, met lekker veel rust en energie.

Je gaat jezelf begrijpen, je krijgt meer lef en je gaat steeds fijner met andere mensen praten. Dat is wat ik jou gun.

Ik zou voor geen goud meer terug willen naar mijn oude leven. Durf ook jij daar hier een stap in te maken?

Auti Building logo