fbpx

Zelfliefde, innerlijke rust en balans, dat is wat ik ook jou gun. Het is echt mogelijk, ik voel het in heel mijn lichaam en jij straks ook.

In 2014 hoorde ik van een psycholoog dat ik een diepgewortelde zelfacceptatie crisis had. Dat maakt een impact! Ik zat maandenlang in de rats, ik had geen zin in mijn werk en al helemaal geen zin om te leven. Terwijl ik mijn eerste jaarcontract had!

Eindelijk wat zekerheid, maar mijn gevoel zei heel wat anders. Ik werd weer bang voor de buitenwereld, bang voor wat ze dachten en zeiden. Ik geloofde ze niet meer en mezelf nog veel minder. Dat duurde 5 jaar, tot ik dacht: nu ben ik het zat, ik ben veel meer waard.

Selfie Luz

Nu besef ik dat alles een spiegel is en kan ik daarmee omgaan, dat is wat ik jou wil onthullen. Nu geloof ik in mezelf, mijn intuïtie en de toekomst. Nu kan ik liefdevol ruzie maken, gewoon omdat ik dat wil. Het geeft me rust van binnen, want ik luister en weet wat ik wil: respect.

Elke week is het nog steeds een worsteling, want het is altijd anders. De ene week dit, de andere week dat, maar het is niet meer elke dag. Nu heb ik een bijna perfecte balans tussen familie, vrienden en werk. Zo kan ook jij leven, daar geloof ik heilig in.

Ontdek hoe ook jij:

 •  Jezelf gaat vinden
 • Weet wat jou uniek maakt
 • Meer zelfliefde krijgt
 • Jezelf kunt eren
 • Samen zelfvertrouwen maakt
 • Daar komt, waar je wilt zijn
 • Zacht gaat zijn voor jezelf
 • Meer respect krijgt
 • Verbinden met familie, collega’s en vrienden
 • Flowende dagen, weken en maanden krijgt

Ik deel mijn grootste geheimen, die mij het verste hebben gebracht en waar ook jij van mag genieten.

Wat jij krijgt voor 0 euro:

 • Het geheim van jezelf vinden
 • Het omarmen van je autisme
 • Fijne gedachten maken
 • Je goed voelen
 • Bonus voor de eerste 10: samen je unieke kracht vinden.

Jaaa, dit wil ik 😀

Auti Building logo

We gaan de tijd nemen, want jij gunt jezelf meer en beter. Ik garandeer dat jij jezelf hebt gevonden na een half jaar en dat je keuzes makkelijker worden.

Het leven wordt mooier, dan jij nu denkt. Je gaat jezelf begrijpen, waarderen en liefhebben. Dat is wat ik je gun.

Ik zou voor geen goud meer teruggaan naar mijn oude leven en dat ga ook jij voor jezelf zien. Je krijgt meer passie, liefde voor jezelf en je geliefden. Dat is wat ik ook jou gun, want het leven is fijner met mensen en natuur in balans.

Auti Building logo