fbpx

Over Niek

Blijdschap helpt ons

Hey, ik ben Niek van Wel en ik heb autisme. Ik ben 37 jaar jong en geboren en getogen in Nijmegen. Bijna 30 jaar lang heb ik op 1 adres gewoond, bij mijn fijne ouders. Het gaf me vertrouwen en dat is wat ik andere mensen met autisme ook gun.

Mijn missie is om mensen met autisme in balans te krijgen, want wij verdienen met zijn allen meer rust en verbinding met onze geliefden. Balans is voor mij het accepteren van mijn denken, doen en emoties. Hoe moeilijk ik het leven soms ook vind, er is altijd hoop en er komt altijd iets fijners.

Tot 2018 was ik altijd zoekende naar mezelf en mijn plek in deze wereld. Die heb ik nu gevonden en daar wil ik jou nu ook mee helpen. Mijn geheim is mijn behoeften vervullen. Weten wat ik nodig heb en daar naar gedragen. Dus ik hoop dat al mijn gratis weggevers daar bij gaan helpen.

Nu weet ik allerlei structuren die handig zijn voor mensen met autisme en dat is wat ik jou wil brengen. Gewoon meer balans in het leven, met meer rust en mensen die je begrijpen. Betrokkenheid van anderen is wat ik nodig heb en dat wil ik jou ook geven, voor een leven met voldoening. Dat is mijn hoop voor jou. Daar geef ik je houvast voor, voor meer zelfvertrouwen en mensen die weten wat autisme echt is.

Wat ik voor je hoop is een goed leven, met werk en fijne mensen om je heen. Mensen die je begrijpen, omdat je jezelf kent en dat durft te uiten. Ik geloof dat je een heel eind gaat komen met allerlei gratis weggevers en als je dan nog meer wilt, dan mag je altijd om meer vragen.

Wat jij gaat merken is dat je meer zelfvertrouwen gaat krijgen, want je kent jezelf beter en je doet wat je nodig hebt. Het zijn allemaal behoeften die je gaat leren kennen en gebruiken. Je gaat al je prikkels begrijpen, want die zeggen wat je nodig hebt. De dingen die je denkt, die ga je snappen en merken hoe nuttig die zijn. Met al je emoties leer je beter omgaan, want ook die zijn er niet voor niets. Met als klap op de vuurpijl: al je kennis ga je inzetten, om een beter leven te gaan maken en vertrouwen te krijgen in je toekomst. Dat is wat jij verdient.

Passies

Persoonlijk ontwikkelen is mijn grootste passie, daar hoop ik jou in mee te nemen en je leven fijner te maken. Ook ik zat op speciaal onderwijs en toch heb ik mijn hbo-diploma gehaald. Dat was nergens voor nodig, merk ik nu en toch besef ik daardoor dat mensen met autisme echte leiders kunnen zijn.

Je gaat inzien dat jij dat ook voor jezelf kunt gaan geloven, want autisme is een echt talent. We kunnen beter denken, we kunnen beter voelen en maakt ons hele mooie mensen.

Mooie mensen die erg creatief zijn, goed kunnen denken en extreem veel weten. Mijn geloof in ons is wat ik over wil brengen. Dat is wat ik het liefste doe. Wat doe jij het liefste?

Doelen

Mijn doelen zijn mensen met autisme tot rust brengen, zodat ze meer balans voelen en ze begrepen worden.

Het belangrijkste is het communiceren, want dat is intuïtief en toekomstgericht. Het is gewoon anders dan bij de meeste andere mensen en daar ligt nou juist de kracht van ons. We weten zoveel door onze intuïtie, dat slaan we lekker op in ons hoofd en die kennis mag gehoord worden.

Het logisch maken van jouw kennis is wat ik voor je wil doen, maar eerst mag je zelfkennis opdoen en weten wat je wilt.